Για τηλεφωνική παραγγελία καλέστε στο : 2106845846
Google Translate

Κατηγορίες

NUK

NUK

Για περισσότερα από 50 χρόνια, αφιερώνουμε κάθε ημέρα στην αναζήτηση νέων λύσεων που να κάνουν ευκολότερη τη ζωή των γονιών και να προάγουν την ανάπτυξη των παιδιών. Στις έρευνές μας εμπιστευόμαστε ειδικούς από διάφορους τομείς: μαίες, γιατρούς, διατροφολόγους και κυρίως εσάς – τις μαμάδες και τους μπαμπάδες.

Οι πλέον αξιόπιστες συμβουλές προέρχονται από την ίδια τη Μητέρα Φύση. Αυτό αποδεικνύουν και οι θηλές μας. Είναι ασύμμετρες και το σχήμα τους μιμείται το σχήμα της γυναικείας θηλής κατά τον θηλασμό. Οι θηλές της NUK προσαρμόζονται με φυσικό τρόπο στις σιαγόνες, εκπαιδεύουν τους μυς του στόματος και αποτρέπουν την κατάποση αέρα από το μωρό σας.

Όλη η σειρά των προϊόντων μας δείχνει ότι αυτή η προσέγγιση οδηγεί σταθερά σε λύσεις που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις.  Τα προϊόντα NUK αλληλοσυμπληρώνονται και είναι πλήρως προσαρμοσμένα στα διάφορα αναπτυξιακά στάδια του παιδιού σας - από τη γέννησή τους ως το νηπιαγωγείο. Με την NUK, μπορείτε συνεπώς να είστε απολύτως βέβαιοι ότι κάνετε πάντα το σωστό

Σε σχεδόν 100 χώρες στον κόσμο, τα προϊόντα της NUK είναι κομμάτι της ζωής κάθε μωρού εδώ και πολλές γενιές. Σε κάθε τομέα, η NUK θέτει νέες προδιαγραφές – από το σύστημα διαφυγής αέρα έως την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα θήλαστρα, καθώς επίσης με την πιπίλα NUK Genius με την οποία βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο το σχήμα κατατεθέν της NUK.

Οι παραγωγικές μας εγκαταστάσεις για όλες τις πιπίλες, τις θηλές και τα μπιμπερό μας βρίσκονται στη Γερμανία και άρα υπόκεινται στις πλέον αυστηρές προδιαγραφές. Από την προέλευση των πρώτων υλών ως τη συσκευασία, επιβλέπουμε τα πάντα και επιπλέον υποβαλλόμαστε σε αυστηρούς και τακτικούς ελέγχους από το Ινστιτούτο Fresenius.

Η επιτυχία επιβραβεύει κάθε προσπάθεια: Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένης ποιότητας και εξαιρετικά αγαπητά από τις μητέρες· γι' αυτό εξάλλου χρησιμοποιούνται από τις περισσότερες κλινικές. Μόνο στη Γερμανία, η μάρκα NUK έχει πετύχει «customer awareness» 90%.

Επισκόπηση των βασικότερων οροσήμων στην ιστορία της μάρκας NUK.

 
2009
Μαζί με τους γονείς, η NUK σχεδιάζει μια πιπίλα για τη UNICEF.
2008
Ανοίγει στη Φρανκφούρτη το πρώτο «soother tree» για τη στήριξη προγραμμάτων για παιδιά.
2007
H NUK παρουσιάζει την πιπίλα για σωστή ανάπτυξη του παιδιού:
NUK Genius
2006
Εγκαινίαση της σειράς στοματικής και οδοντικής υγιεινής "NUK Oral-Care"
2003
Εγκαινίαση του συστήματος μπιμπερό/θηλής FIRST CHOICE της NUK
2002
Κυκλοφορία της έκδοσης NUK BABY ROSE & BLUE στην αγορά
1999
Η NUK περιλαμβάνει την έκδοση Snoopy στην γκάμα των προϊόντων της
1998
Το NUK Magic Cup – το ποτηράκι που δε στάζει της NUK
1994
Η Συλλογή JANOSCH κατακτά μια μόνιμη θέση στη σειρά προϊόντων της NUK
1990
Η NUK είναι η πρώτη εταιρεία παραγωγής βρεφικών προϊόντων που λανσάρει θηλές/πιπίλες διαφορετικών μεγεθών
1988
Σιλικόνη – ένα νέο υλικό για θηλές και πιπίλες από τη NUK
1987
Κυκλοφορία των πρώτων επιθεμάτων στήθους της NUK
1985
Εγκαινίαση μιας νέας μεθόδου αποστείρωσης για τα βρεφικά είδη με τον αποστειρωτή NUK Vaporiser
1979
Η NUK εγκαινιάζει τη θηλή με βαλβίδα αέρα
1971
Κυκλοφορία των θηλών μιας χρήσης της NUK για κλινικές
1969
Αλλαγή της εταιρικής επωνυμίας σε MAPA GmbH, Gummi- und Plastikwerke 
1956
Η Hanseatische Gummiwarenfabrik GmbH φέρνει την επανάσταση στην αγορά με την πρώτη θηλή NUK – θέτοντας έτσι τα θεμέλια για κάθε μεταγενέστερη εξέλιξη στον τομέα των θηλών
1949
Οι οδοντίατροι Καθ. Dr. Dr. W. Balters και Dr. med. dent. A. Müller αρχίζουν να σχεδιάζουν έναν εντελώς νέο τύπο θηλής, τον πρώτο που βασίζεται σε ιατρικές αρχές: τη θηλή NUK 
1947
Συστήνεται η εταιρεία Hanseatische Gummiwerke Bachmann und Co. KG με έδρα στη Βρέμη και εργοστάσιο στην πόλη Zeven

Σφραγίδα ποιότητας του Ινστιτούτου Fresenius – απολύτως φυσική για τη NUK

Ήμασταν οι πρώτοι παραγωγοί βρεφικών προϊόντων στη Γερμανία που υποβληθήκαμε οικειοθελώς στα αυστηρά κριτήρια δοκιμών για την απονομή της σφραγίδας ποιότητας του Ινστιτούτου Fresenius. Οι τακτικοί, εξονυχιστικοί έλεγχοι από το παγκοσμίου φήμης ινστιτούτο Fresenius γίνονται απροειδοποίητα, κάποιοι μάλιστα κρυφά, και εγγυώνται ότι μπορείτε να βασίζεστε στην ποιότητα των προϊόντων μας τώρα και στο μέλλον. Για λεπτομερέστερες πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια των δοκιμών βλ. www.qualitaetssiegel.net.
 

 

«German Standards – Μάρκες του αιώνα»  2010  - και πάλι με τη NUK

Η NUK έχει το δικό της λήμμα στην νέα έκδοση της εγκυκλοπαίδειας των μεγάλων γερμανικών μαρκών που εκπροσωπούν επάξια τη γερμανική βιομηχανία. Ο λόγος: «Τα βρεφικά προϊόντα NUK ανταποκρίνονται άριστα στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας με βρέφη και φέρουν ένα ισχυρό όνομα που εμπιστεύονται εδώ και δεκαετίες οι νέοι γονείς.»

 

Stiftung Warentest: Ο θερμαντήρας παιδικών τροφών NUK χαρακτηρίστηκε «καλός» και «πολύ καλός»

Το περιοδικό TESTMAGAZIN της 09/2009 δοκίμασε 13 θερμαντήρες παιδικών τροφών. Ο θερμαντήρας NUK Thermo Rapid αξιολογήθηκε ως «πολύ καλός» (2/13), και ο NUK Thermo Constant «καλός» (7/13). 
 

 

ÖKO-TEST: οι πιπίλες της NUK παίρνουν υψηλή βαθμολογία

Η πιπίλα NUK Trendline από καουτσούκ (μέγεθος 2) και η πιπίλα NUK Happy Days από σιλικόνη (μέγεθος 1) συγκαταλέγονται μεταξύ των νικητών της δοκιμής Ökotest (τεύχος 01/2009). Οι πιπίλες δοκιμάστηκαν ως προς την περιεκτικότητα σε βλαβερές ουσίες και την αντοχή τους στο σκίσιμο (Happy Days). 
 

Βραβείο reddot 2004 για τη σειρά FIRST CHOICE της NUK

Το ετήσιο «Design Innovations 2004» περιγράφει το μπιμπερό αυτό ως «σημαντική συνεισφορά», δηλώνοντας ότι προσφέρει καθαριότητα, ασφάλεια, είναι απλό στη χρήση και εργονομικό και χαρακτηρίζεται από καινοτομία, ευφυή σχεδιασμό και ευαισθησία στις ανάγκες αυτών που το χρησιμοποιούν.

Το σύστημα NUK ANTI-COLIC AIR SYSTEM μειώνει την κατάποση αέρα από το μωρό κατά τη χρήση πιπίλας και μπιμπερό. Όλες οι θηλές NUK διαθέτουν αυτό το σύστημα.

Το συστατικό Bisphenol-A (BPA) απαντάται στα πολυκαρβονικά πλαστικά που χρησιμοποιούνται μεταξύ άλλων για την παραγωγή μπουκαλιών και θηλών για βρέφη. Ο ακριβής κίνδυνος για την υγεία δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί. Σε κάθε περίπτωση, η NUK έχει ήδη πάψει να χρησιμοποιεί πρώτες ύλες που περιέχουν BPA για τα προϊόντα της.

Το ορθοδοντικό σχήμα της θηλής NUK μιμείται τη θηλή του μητρικού στήθους κατά τον θηλασμό και άρα παρέχει περισσότερα οφέλη για τη σωστή ανάπτυξη του παιδιού σας.

Οι πιπίλες Genius της NUK διαθέτουν ειδικά πλέγματα που είναι ενσωματωμένα στη σιλικόνη και ενισχύουν το τμήμα που πιπιλίζεται παρέχοντας επιπλέον ασφάλεια.

Η καινοτόμος τεχνολογία Softflex χαρίζει στις πιπίλες NUK Genius την ιδιαίτερα μαλακή και εύκαμπτη υφή τους. Το μυστικό βρίσκεται στα ενσωματωμένα μαλακά κανάλια κατά μήκος της θηλής που μειώνουν στο ελάχιστο την πίεση που ασκείται στο σαγόνι και στα δόντια.

 
Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
NUK ECO CONTROL ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ DECT (10.256.266)
Τεχνολογία που σας επιτρέπει να είστε πάντα εκεί εάν χρειαστεί Οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν πρ..
99,50€ 76,61€
NUK ECO CONTROL ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ VIDEO ΟΘΟΝΗ (10.256.296)
Νιώστε ασφάλεια με την υπερσύγχρονη συσκευή ενδοεπικοινωνίας της NUK Τα διαστήματα ύπνου του μωρο..
249,00€ 206,67€
NUK ECO CONTROL+ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ DECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ (10.256.267)
Για να είστε σίγουροι ότι το παιδί σας είναι καλά και ασφαλές Οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν πρα..
129,50€ 99,71€
NUK LUNA ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΤΛΙΑ ΜΑΣΤΟΥ (ΘΗΛΑΣΤΡΟ) (10.252.096)
Υψηλές επιδόσεις και ευκολία στη χρήση Το ηλεκτρικό θήλαστρο Luna της NUK είναι ιδανικό για συχνή..
89,50€ 67,12€
NUK ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ 2 ΣΕ 1 (ΚΡΟΤΑΦΟΥ & ΑΥΤΙΟΥ) (10.256.345)
Θερμόμετρο 2 σε 1 για μωρά από τη NUK: ένα προϊόν που διαθέτει έναν ιδιαίτερα μικρό αισθητήρα με πομ..
39,95€ 31,96€