Για τηλεφωνική παραγγελία καλέστε στο : 2106845846
Google Translate

Κατηγορίες

MY ELEMENTS

MY ELEMENTS

myelements: προϊόντα εμπνευσμένα από τη φύση

Οι άνθρωποι είναι γεννημένοι για να ζουν στη φύση. Η φύση τους προσφέρει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχειά για να ζουν µε ισορροπία στη σωστή ποσότητα και ποιότητα. Όμως ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει διαταράξει αυτή την ισορροπία. Η διατροφή μας δεν είναι πια η σωστή με αποτέλεσμα να μην μας προσφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Ταυτόχρονα όμως απολαμβάνουμε αυτά που μας προσφέρει η εξέλιξη και η πρόοδος της τεχνολογίας, την επικοινωνία, την ασφάλεια, νέες συγκινήσεις και δεν μπορούμε να φανταστούμε τον εαυτό μας  χωρίς αυτά τα αγαθά. Αναζητούμε λοιπόν καθημερινά τρόπους ώστε να αναπληρώσουμε τα στοιχεία εκείνα που μας λείπουν.

 

Έτσι, με τη βοήθεια της επιστήμης της διατροφής, της φύσης και με την εμπειρία 28 χρόνων στην αγορά των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής, η ISO-PLUS δημιούργησε την πρώτη δική της σειρά φυσικών συμπληρωμάτων, τη σειράmyelements, η οποία αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία και το όραμα της εταιρείας για την προαγωγή της υγείας και της ευεξίας του ανθρώπου.

 

Στη myelements σκοπός μας είναι να δημιουργούμε και να προσφέρουμε προϊόντα τα οποία μπορούν να εξισορροπήσουν τις αρνητικές συνέπειες και επιπτώσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής και που µας βοηθούν να έχουμε µια καλύτερη ζωή και φυσική ισορροπία, ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε ακριβώς αυτά τα αγαθά του σύγχρονου τρόπου ζωής.

 

Σύμμαχος μας σε αυτή την προσπάθεια η επιστήμη της διατροφής, η οποία ακολουθώντας τους ρυθμούς των καιρών, εξελίσσεται με τη βοήθεια της τεχνολογίας, δίνοντας μας τη δυνατότητα να απομονώνουμε τα πολύτιμα δραστικά συστατικά που χρειαζόμαστε στην διατροφή μας και παράλληλα να τα διατηρούμε σε άψογη κατάσταση.


Στη myelements θέλουμε όλοι να ζουν την ζωή τους χωρίς περιορισμούς. Για αυτό το λόγο δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε και να ανακαλύπτουμε τα στοιχεία εκείνα –τα αρχέγονα υλικά– που μας βοηθούν να έχουμε μια καλύτερη ζωή και φυσική ισορροπία, ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε ακριβώς όλα αυτά τα αγαθά. 

«Τα στοιχεία που ο σύγχρονος τρόπος ζωής που απολαμβάνω μου στερεί, εγώ τα συμπληρώνω και ισορροπώ από τα προϊόντα myelements.»

my elements... let’s live.

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
MY ELEMENTS BEAUTIN COLLAGEN 500ML (ΓΕΥΣΗ ΜΑΝΓΚΟ-ΠΕΠΟΝΙ)
  Υγρό Πόσιμο Κολλαγόνο σε συμπλήρωμα διατροφής  ενισχυμένο με Υαλουρονικό Οξύ &nbs..
45,95€ 32,16€
MY ELEMENTS BEAUTIN COLLAGEN 500ML (ΓΕΥΣΗ ΦΡΑΟΥΛΑ - ΒΑΝΙΛΙΑ)
Υγρό Πόσιμο Κολλαγόνο σε συμπλήρωμα διατροφής  ενισχυμένο με Υαλουρονικό Οξύ   με ε..
45,95€ 32,16€
MY ELEMENTS IMMUNEED 20 TABLETS EFFERVESCENT
Το IMMUNEED αποτελεί ένα σύμπλεγμα εχινάκειας & σαμπούκου εμπλουτισμένο με βιταμίνες C, D3 και ψ..
9,95€ 5,87€
MY ELEMENTS IMMUNEED 20 ΔΙΣΚΙΑ ΑΝΑΒΡΑΖΟΝΤΑ + ΔΩΡΟ VITAMIN C 240MG 20 ΔΙΣΚΙΑ ΑΝΑΒΡΑΖΟΝΤΑ
My Elements Vitamin C 240mg H βιταμίνη C συμβάλλει σε ποικίλες λειτουργίες του οργανισμού, ενώ εξ..
9,95€
MY ELEMENTS KRILL OMEGA 3 30 CAPS
Το Krill Euphasia Superba είναι μία από τις μεγαλύτερες βιομάζες στον κόσμο. Ζει στα κρύα και αμόλυν..
19,95€ 13,56€