Για τηλεφωνική παραγγελία καλέστε στο : 2106845846
Google Translate

Κατηγορίες

MAXIM

MAXIM

Maxim - Προϊόντα για Αθλητές

Η Maxim αποτελεί μια εταιρία με ιστορία 18 χρόνων στο χώρο των προϊόντων ειδικής διατροφής, με προϊόντα που απευθύνονται ειδικά σε αθλητές ή άτομα που ασκούνται συστηματικά και επιθυμούν να ενισχύσουν τα επίπεδα της ενέργειάς τους. 

Maxim Energy Mix & Ολυμπιακοί Αγώνες

Η Maxim "τιθάσευσε" την ενέργεια των υδατανθράκων το 1991, όταν παρουσίασε το Maxim Energy Mix, αρχικά γνωστό ως Maxim Original, που περιείχε υδατάνθρακες στην πιο δραστική τους μορφή. Το Energy Mix της Maxim περιέχει εκλεκτής ποιότητας μαλτοδεξτρίνη που μετατρέπεται εύκολα και αποτελεσματικά σε γλυκογόνο στους μύες για να ενισχύσει και να διατηρήσει τα αποθέματα ενέργειας στο σώμα.

Λίγους μόλις μήνες μετά την ανάπτυξή του, το Energy Mix της Maxim χρησιμοποιήθηκε από πολλούς αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης το 1992. Διατροφολόγοι των αθλητών, προπονητές και managers ομάδων διαπίστωσαν γρήγορα το ενεργειακό πλεονέκτημα που το Energy Mix προσέφερε στους αθλητές που το χρησιμοποιούσαν. Το 1996 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα, το Energy Mix και πάλι απέδειξε την ικανότητά του να ενισχύσει τη δύναμη κορυφαίων αθλητών σε αθλήματα όπως η Ποδηλασία, η Κολύμβηση, η Πυγμαχία, η Ιστιοπλοΐα και η Γυμναστική.

Διεύρυνση Γκάμας Προϊόντων Maxim

Από την έρευνα και την εμπειρία από αγώνες, το Energy Mix της Maxim αναγνωρίστηκε ως το ηγετικό Ενεργειακό Προϊόν Υδατανθράκων, ενώ παράλληλα δόθηκε το έναυσμα να δημιουργηθεί μια ευρεία γκάμα προϊόντων. Η γκάμα αυτή περιλαμβάνει μια ποικιλία εξειδικευμένων προϊόντων ειδικής διατροφής για αθλητές, σχεδιασμένων ειδικά για να βοηθήσουν στην επίτευξη υψηλότερης απόδοσης.

Σήμερα, η γκάμα προϊόντων της Maxim περιλαμβάνει μια ποικιλία προϊόντων σε μορφή ροφήματος (Carbo Loader (πρώην Energy Mix), Hypotonic Sports Drink, Recovery Powder), gel (Energy Gel) και μπαρών (Energy Bar, Recovery Bar). Τα προϊόντα αυτά προσφέρουν το σωστό τύπο και τη σωστή ποσότητα υδατανθράκων, την κατάλληλη στιγμή, καλύπτοντας τις ανάγκες των αθλητών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση. Η γκάμα της Maxim πρόσφατα εμπλουτίστηκε με προϊόντα που εκτός των υδατανθράκων περιλαμβάνουν υψηλά ποσοστά πρωτεϊνών (Multi Source Protein, Whey Protein, Protein Bar), καθώς και με το Creatine 500g, που αποτελείται αποκλειστικά από καθαρή μονοϋδρική κρεατίνη.

Η Maxim είναι μια εταιρία που στοχεύει στη συνεχή ανάπτυξη, αξιολόγηση και έλεγχο των προϊόντων της και εγγυάται ότι παρέχει υψίστης ποιότητας υδατάνθρακες και πρωτεΐνες, σε ποσότητα και αναλογίες που απευθύνονται ειδικά σε αθλητές, σε όλα τα στάδια της άσκησης ή της προπόνησης.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.