Για τηλεφωνική παραγγελία καλέστε στο : 2106845846
Google Translate

Κατηγορίες

NATURACTIVE

Το 1961 το πρώτο φάρμακο που κυκλοφόρησε από την Pierre Fabre το Cyclo 3 fort χρησιμοποιούσε σαν δραστικό συστατικό το φυτό Ruscus aculeatus (λαγομηλιά ή Οξυμυρσίνη). Ήτανε τόσο μεγάλη η επιτυχία του που σύντομα καθιερώθηκε στη συνείδηση των γιατρών για την αντιμετώπιση της φλεβικής ανεπάρκειας των κάτω άκρων. Το παράδειγμα της Pierre Fabre ακολούθησαν και άλλες φαρμακευτικές εταιρείες με αποτέλεσμα σήμερα ένα πολύ σημαντικό των φαρμάκων που χρησιμοποιούνται να είναι φυτικής προέλευσης. Οι βασικοί λόγοι για τους οποίους οι ερευνητές μελέτησαν όλο και περισσότερο το αστείρευτο απόθεμα του φυσικού κόσμου και πρότειναν νέες λύσεις ήταν μια επιφυλακτικότητα απέναντι στη συμβατική θεραπευτική και μια ανησυχία κυρίως όσον αφορά στην κατάχρηση των φαρμάκων στις Δυτικές αναπτυγμένες κοινωνίες.
Η ολοκληρωμένη εισαγωγή στον κόσμο της φυτοθεραπείας από τα εργαστήρια της Pierre Fabre πραγματοποιήθηκε το 1988, εκπληρώνοντας έτσι ένα από τα οράματα του ιδρυτή της εταιρείας του Κου Pierre Fabre. Η καινούρια αυτή σειρά περιλάμβανε 17 συμπυκνωμένα εκχυλίσματα φυτών σε μορφή κάψουλας (Πασιφλόρα, Ιεράκιο, Κόκκινη Άμπελος, κτλ.) και έγινε δεκτή με ενθουσιασμό τόσο από τους γιατρούς όσο και από τους φαρμακοποιούς.
Μέσα από μια συνεχή εξέλιξη, μελέτη και παρακολούθηση των φυτών φθάσαμε στο σήμερα όπου η σειρά Naturactive χρησιμοποιεί σχεδόν 80 επιλεγμένα φυτά αναγνωρισμένα από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα για τη χρησιμότητά τους σε διάφορους τομείς της καθημερινότητάς μας (για τόνωση και ενέργεια, προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος, δίαιτα και αδυνάτισμα, πέψη και χώνεψη, μνήμη, διαταραχές ύπνου, κτλ.). Η ανακάλυψη νέων δραστικών φυτικών συστατικών, νέων συνδυασμών, χρήση των αιθέριων ελαίων και της αρωματοθεραπείας σε συνδυασμό με τη φυτοθεραπεία αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τον Όμιλο Pierre Fabre καθώς συνεχίζεται αυτό το μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο των φυτών…

Τα εργαστήρια Pierre Fabre μετά από τουλάχιστον 40 χρόνια έρευνας στην αξιολόγηση των φυτικών εκχυλισμάτων για τη δημιουργία φαρμάκων, δερμοκαλλυντικών προϊόντων και προϊόντων φυτοθεραπείας, καθιέρωσαν μία πλήρως ελεγχόμενη διαδικασία με προδιαγραφές ποιότητας από την επιλογή του φυτικού είδους έως το τελικό προϊόν.
Όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας ελέγχονται από τους αντίστοιχους ειδικούς: ειδικά εκπαιδευμένους γεωπόνους, βοτανολόγους, φυτοχημικούς, φαρμακοποιούς.
Τα φυτά που συλλέγονται από όλο τον κόσμο αποστέλλονται στο Κέντρο Έρευνας της Pierre Fabre στην Τουλούζη το οποίο, σε συνεργασία με το Κέντρο CNRS, αναλαμβάνει την ανάλυση των χημικών και φαρμακολογικών τους ιδιοτήτων. Στη συνέχεια, επιλέγονται οι πιο κατάλληλες ποικιλίες φυτών καθώς και οι ιδανικές συνθήκες καλλιέργειάς τους.
Η Pierre Fabre ορίζει το Χάρτη Ποιότητας σε συνεργασία με εξειδικευμένους γεωπόνους σε κάθε περιοχή διασφαλίζοντας την τήρηση αυστηρών προδιαγραφών. Ο τρόπος της καλλιέργειας και της συγκομιδής διασφαλίζει σταθερή ποιότητα και ποσότητα των δραστικών συστατικών. Η εκχύλιση των δραστικών συστατικών του φυτού γίνεται στο κέντρο εκχύλισης του Gaillac που είναι το μόνο κέντρο εκχύλισης στην Ευρώπη το οποίο λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων των Η.Π.Α. (FDA). To τιτλοδοτημένο και τυποποιημένο εκχύλισμα μετά από πληθώρα ελέγχων ενσωματώνεται στο τελικό προϊόν.

Η δύναμη της Φύσης

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
NATURACTIVE ACTIV 4 ΕΝΙΣΧΥΣΗ 28 CAPSULES
Συμβάλλει στην καλή λειτουργία της άμυνας του ανοσοποιητικού συστήματος και στη διατήρηση της ζωτικό..
14,90€
NATURACTIVE ANGIO 15 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ
Το Angio περιέχει εκχυλίσματα μαύρου φραγκοστάφυλου (cassis), κόκκινης αμπέλου και μύρτιλλου, τα οπο..
9,30€
NATURACTIVE AVTIV 4 JUNIOR ΑΠΟ 3 ΕΤΩΝ 14 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ
Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία της άμυνας του ανοσοποιητικού συστήματος και στη διατήρηση της ..
10,00€
NATURACTIVE SERIANE CHRONO 6 ΔΙΣΚΙΑ
Βοηθάει να μείνετε ήρεμοι και νηφάλιοι σε περιπτώσεις αυξημένου άγχους (όπως εξετάσεις, αεροπορικό τ..
5,40€
NATURACTIVE SERIANE SLEEP/NIGHT 30 CAPSULES
Το Seriane Sleep διευκολύνει την έλευση του ύπνου και συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου..
10,90€ 8,17€
NATURACTIVE SERIANE STRESS/DAY 30 CAPSULES
To Seriane Stress βοηθά να ανταπεξέλθετε καλύτερα στο περιστασιακό στρες και ευνοεί την πνευματική σ..
10,90€
NATURACTIVE TRANSIT 15 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ
Το TRANSIT περιέχει εκχύλισμα δαμάσκηνου και εκχύλισμα οξυφοίνικα (tamarin) που συμβάλλουν στη βελτί..
8,60€
NATURACTIVE URISANOL 30 CAPSULES
Το URISANOL, με βάση το εκχύλισμα CRANBERRY Β. Αμερικής, αποδίδει 36mg προανθοκυανιδινών. 1 κάψου..
12,60€ 9,95€
NATURACTIVE URISANOL FLASH 5 ΗΜΕΡΕΣ (10 ΣΚΛΗΡΕΣ + 10 ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ)
Το URISANOL flash είναι ένας πρωτότυπος συνδυασμός εκχυλίσματος CRANBERRY Β. Αμερικής, που αποδίδει ..
10,80€ 8,10€