Για τηλεφωνική παραγγελία καλέστε στο : 2106845846
Google Translate

Κατηγορίες

SINOMARIN

SINOMARIN

Τι είναι το Sinomarin®

To Sinomarin® είναι ένα 100% φυσικό, κλινικά δοκιμασμένο αποσυμφορητικό μύτης.
Είναι η πρώτη και μοναδική πλήρης σειρά προϊόντων υπέρτονου διαλύματος θαλασσινού νερού (2,3% σε NaCl) πλούσιου σε όλα τα ευεργετικά συστατικά της θάλασσας (μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία) το οποίο προσφέρει ασφαλή και αποτελεσματική ρινική αποσυμφόρηση.

Το θαλασσινό νερό που περιέχει το Sinomarin® προέρχεται από τον κόλπο Cancale ανατολικά του Saint Malo, στην περιοχή της Βρετάνης στη Γαλλία.

Το εν λόγω νερό συνεχώς ελέγχεται για την ποιότητά του από τις Γαλλικές Υπηρεσίες Διαχείρισης νερού σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα ποιότητας που έχουν θεσπιστεί από τις Γαλλικές Υγειονομικές Αρχές.

Το Sinomarin® περιέχει Θαλασσινό νερό 70%, Κεκαθαρμένο ύδωρ 30% που αντιστοιχεί σε 23g/L NaCl (2,3%). Είναι πλούσιο σε μεταλλικά άλατα & ιχνοστοιχεία σε αντίθεση με ένα ισότονο διάλυμα θαλασσινού νερού (που περιέχει μικρή συγκέντρωση σε αυτά) ή με τον φυσιολογικό ορό (που δεν περιέχει καθόλου μεταλλικά άλατα & ιχνοστοιχεία).

Μηχανισμός δράσης του Sinomarin®

Το Sinomarin® είναι ένα 100% φυσικό, υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού το οποίο περιέχει2,3% αλάτι (NaCl) και αποσυμφορεί τη βουλωμένη μύτη λόγω της ωσμωτικής του δράσης η οποία βασίζεται στο περιεχόμενο σε αυτό αλάτι. Η περιεκτικότητα του NaCl στους ρινικούς ιστούς είναι 0,9%, και διαφέρει από την περιεκτικότητα του Sinomarin® σε NaCl (2,3%), με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται το φαινόμενο της ώσμωσης. Η ώσμωση είναι ένας φυσικός μηχανισμός που συμβαίνει σε όλα τα ζωντανά κύτταρα. Ορίζεται ως η αυτόματη διέλευση ή διάχυση νερού ή άλλου διαλύτη από αραιό προς πυκνό διάλυμα μέσω ημιπερατής μεμβράνης μέχρι να επέλθει ισορροπία.

Όταν το υπέρτονο διάλυμα έρθει σε επαφή με τον υπό φλεγμονή ρινικό βλεννογόνο προκαλεί μεταφορά της περίσσειας νερού από τον βλεννογόνο προς την ρινική κοιλότητα με αποτέλεσμα την αποσυμφόρηση της βουλωμένης μύτης και την αραίωση της παχύρρευστης βλέννας που έχει συσσωρευθεί σε αυτήν. Επιπλέον, τοSinomarin® ενυδατώνει και καθαρίζει τις ρινικές διόδους απομακρύνοντας συσσωρευμένες βλέννες, κρούστες, σκόνη, αλλεργιογόνα, μολυσματικούς, παθογόνους, καθώς και τυχόν λοιμώδεις παράγοντες.

Το Sinomarin® αποτελείται από 70% θαλασσινό νερό. Επομένως, εκτός από NaCl – και σε αντίθεση με τον φυσιολογικό ορό - περιέχει και διατηρεί σε υψηλές συγκεντρώσεις τα ευεργετικά μεταλλικά άλατα & ιχνοστοιχεία της θάλασσας τα οποία προσφέρουν προστασία από τις ρινικές λοιμώξεις, βοηθούν στην ελάττωση της ρινικής συμφόρησης και έχουν ήπιες αντισηπτικές ιδιότητες. 

Συνοψίζοντας το Sinomarin® :


- Χάρη στην ωσμωτική του δράση βοηθά τα οιδηματώδη κύτταρα του ρινικού βλεννογόνου να επανέλθουν στο φυσιολογικό τους μέγεθος. Έτσι η ρινική κοιλότητα αποσυμφορείται γρήγορα και αποτελεσματικά.

- Περιέχει όλα τα ευεργετικά συστατικά της θάλασσας (μεταλλικά άλατα & ιχνοστοιχεία) τα οποία προσφέρουν προστασία από τις ρινικές λοιμώξεις, βοηθούν στην ελάττωση της ρινικής συμφόρησης και έχουν ήπιες αντισηπτικές ιδιότητες. 

- Επειδή περιέχει διάλυμα που ψεκάζεται υπό πίεση, βοηθά στον φυσικό καθαρισμό της ρινικής κοιλότητας από βλέννες, κρούστες, σκόνη, ρύπους, αλλεργιογόνα και μικρόβια.

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
SINOMARIN BABIES ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ 36 Χ 5ML
Sinomarin® Babies • ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΕΙ ΤΗ ΦΡΑΓΜΕΝΗ ΡΙΝΙΚΗ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑ • ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ & ΕΝ..
8,80€
SINOMARIN CHILDREN NASAL SPRAY 100ML
Sinomarin® Children • ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΕΙ ΤΗ ΦΡΑΓΜΕΝΗ ΡΙΝΙΚΗ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑ  • ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ..
9,35€
SINOMARIN COLD & FLU RELIEF SPRAY 30ML
Sinomarin® Cold & Flu relief Τo Sinomarin® Cold & Flu relief είναι ένα&nbs..
6,50€