Για τηλεφωνική παραγγελία καλέστε στο : 2106845846
Google Translate

Κατηγορίες

PARAKITO

PARAKITO

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ PARA’KITO™

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται σε μέσα πρόληψης ενάντια στις επιπτώσεις που προκαλούν τα τσιμπήματα κουνουπιών.

Τα επαναγεμιζόμενα περιδέματα και κλιπ που σας προτείνουμε βασίζονται σε μια πατενταρισμένη τεχνολογία εμποτισμού πολυμερών με αιθέρια έλαια και αποτελούν προϊόν αναφοράς στη φυσική πρόληψη ενάντια στις επιπτώσεις από τσιμπήματα κουνουπιών στην Γαλλία και στην Ισπανία όπου η Para'Kito™ έρχεται πρώτη σε πωλήσεις.

Η Para'Kito ™ αναπτύχθηκε γρήγορα από την αφετηρία της, στη δυτική Ευρώπη, σε μια διεθνή μάρκα με παρουσία σε πέντε ηπείρους.

Τα χαρούμενα, μοντέρνα περιβραχιόνια διατίθενται σε μεγάλη γκάμα έντονων χρωμάτων, μεταξύ των οποίων το μπλε, φούξια, κίτρινο, πορτοκαλί, μαύρο και λευκό. Εφέτος, η Para’Kito™ καινοτομεί με μια κολεξιόν περικαρπίων με ευφάνταστα γραφικά που "δίνουν ζωή" στο ντύσιμό σας. Σχεδιασμένη να "κάνει τη διαφορά", η συλλογή περικαρπίων με γραφικά διατίθεται σε ποικίλα χρώματα και σχέδια. Τα περιδέματα μπορούν να φορεθούν στον καρπό ή στον αστράγαλο, ημέρα και νύχτα, για να προλάβουν τις επιπτώσεις από τα τσιμπήματα των κουνουπιών. Τα δισκία Para’Kito™ διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, για δεκαπέντε ημέρες, ενώ είναι αδιάβροχα, έτσι ώστε η επαφή με το.

νερό στο κολύμπι ή την έντονη βροχή να μην επηρεάζει την αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Τα κλιπ διατίθενται επίσης σε έξι χρώματα. Θα τα τοποθετήσετε στα ρούχα ή στις χειραποσκευές σας για να προστατέψετε εύκολα και έξυπνα τον εαυτό σας από τις επιπτώσεις που προκαλούν τα τσιμπήματα των κουνουπιών.

Το ενεργό δισκίο Para’Kito™ δεν έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα, συνεπώς το Para’Kito™ είναι κατάλληλο για εγκύους και μικρά παιδιά, ενώ συνιστάται σε άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες ή ερεθισμούς του δέρματος.

Πιστεύουμε ότι η αυξανόμενη επιτυχία των προϊόντων μας στις διάφορες χώρες αντικατοπτρίζει γενικότερα τις υψηλές προσδοκίες των καταναλωτών για αποτελεσματική, φυσική και αξιόπιστη πρόληψη από τις επιπτώσεις που προκαλούν τα τσιμπήματα των κουνουπιών.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.