Για τηλεφωνική παραγγελία καλέστε στο : 2106845846
Google Translate

Κατηγορίες

KLAMIN DROPS 50ML

KLAMIN DROPS 50ML

Κατασκευαστής: ABC KINITRON
Κωδικός Προϊόντος: 54861631315
Διαθεσιμότητα: Out Of Stock
Τιμή με Φ.Π.Α: 36,55€

Τι είναι σαν ουσία το Klamin drops

Το Klamin είναι ένα ειδικό πατενταρισμένο εκχύλισμα από τα μικροφύκη της ηφαιστιακής λίμνης Klamath (AFA-aphanizomenon Flos Aquae) στη Βόρεια Αμερική.
Τα μικροφύκη Klamath θεωρούνται τα πρώτα μονοκύτταρα φύκη (blue-green algae, άγρια γαλαζο-πράσινα φύκη) και από τους πρώτους μονοκύτταρους οργανισμούς στον κόσμο.
Λόγω δε της υψηλής θερμοκρασίιας και της υψηλής φωτοσύνθεσης, η σύνθεση αλλά και οι θρεπτικές και θεραπευτικές ιδιότητες των μικροφυκών Klamath, είναι πλήρεις.
Το Klamin 50 ml drops, κυκλοφορεί σαν συμπλήρωμα διατροφής σε όλη την Ευρώπη, ενώ η εταιρεία παραγωγής Nutratec Italy, έχει πάρει Πιστοποιητικό Ελεύθερης Κυκλοφορίας σε Ευρωπαϊκή χώρα (Free Sales Certificate), από 24/07/2014, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή ντιρεκτίβα 2002/46/CE.

Σύνθεση του Klamin

Συγκεκριμένα το εκχύλισμα Klamin από τα μικροφύκη Klamath περιέχει:

 • Όλες τις γνωστές 14 βιταμίνες (ειδικά vita. vitB, vitK-100% της ΣΗΔ/gr)
 • To μεγαλύτερο φάσμα 15 Καροτενοειδών (ισχυρά αντιοξειδωτικά)
 • Περισσότερα από 60 οργανο-μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία (Fe-30% ΣΗΔ/gr, Vanadium-30% ΣΗΔ/gr, οργανικό F-30% ΣΗΔ/gr).
 • Υψηλής ποιότητας πρωτεϊνες: και τα 20 αμινοξέα
 • Είναι εξαιρετική πηγή Ω-3: περίπου 40-50mg αλφα-λινολεϊκού οξέος/3gr AFA ημερησίως.
 • Φαινυλαιθυλαμίνη (ΡΕΑ) 12 mg/gr: Θεωρείται πλέον ο ισχυρότερος παράγοντας προστασίας και αύξησης των θετικών συναισθημάτων. Η ΡΕΑ (φαινυλαιθυλαμίνη) είναι η φυσική αμφεταμίνη του οργανισμού μας και θεωρείται “Το Μόριο της Αγάπης”, ενώ είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι διεγείρει τόσο την παραγωγή σεροτονίνης (που είναι η ορμόνη της ηρεμίας και της ευτυχίας), όσο και την παραγωγή ντοπαμίνης (που είναι η ορμόνη των στόχων και της ικανοποίησης).
 • AFA-PC (φυκοκυανίνες) 7.5%: Οι ισχυρότερες αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και νευρο-ορμονοπροστατευτικές ουσίες στη φύση. Έχουν τη δυνατότητα να αναστέλλουν τα ενζυμα που κταστρεφουν τις φυσικές ορμόνες του εγκεφάλου.
 • Φυτοχρωμα ΑFA 1%: Μοναδικός αντιοξειδωτικός και νευρο-ορμονοπροστατευτικός παράγοντας. Υπάρχει μόνο στα Klamath.
  Έχει τη δυνατότητα να αναστέλλει τα ένζυμα που καταστρέφουν τις φυσικές ορμόνες του εγκεφάλου.
 • ΜΑΑ (αμινοξέα τύπου μυκοσπορίνης): Ισχυρές νευρο και ορμονοπροστατευτικές ουσίες που εμποδίζουν την καταστροφή των ορμονών του εγκεφάλου που επηρεάζουν τα θετικά συναισθήματα.

  Τι κάνει το Klamin

  Το εκχύλισμα Klamin, βάσει της σύνθεσής του που περιέχει όλες τις γνωστές βιταμίνες, όλα τα αμινοξέα, υψηλές δόσεις Ω3, τα ισχυρότερα γνωστά αντιοξειδωτικά στοιχεία στη φύση, καθώς και Φαινυλεθυλαμίνη και τρείς αναστολείς των ενζύμων που καταστρέφουν τους φυσικούς νευροδιαβιβαστές-ορμόνες του εγκεφάλου, είναι δυνητικά ένας ισχυρός παράγοντας ευεξίας, αλλά και βελτίωσης τόσο της φυσικής κατάστασης, όσο και της ψυχολογικής υγείας,

 • βελτιώνοντας σημαντικά την κούραση και την κατάπτωση,
 • βοηθώντας σημαντικά στη φυσική αντιμετώπιση του άγχους, του στρές και των συναισθηματικών μεταπτώσεων (έμμηνος ρύση, επιλόχεια κατάθλιψη, εμμηνόπαυση, ανδρόπαυση κ.λ.π.),
 • βοηθώντας σημαντικά στην ενίσχυση των θετικών συναισθημάτων, της συναισθηματικής επικοινωνίας και της διάθεσης για σεξ,
 • έχοντας τη δυνατότητα να καταστέλλει τη βουλιμία η οποία οφείλεται στην έλλειψη φαινυλεθυλαμίνης στον οργανισμό μας, βοηθώντας έτσι στον έλεγχο του σωματικού βάρους,
 • ενώ το εκχύλισμα Klamin, θεωρείται πλέον ο ισχυρότερος αντιοξειδωτικός, νευροπροστατευτικός και αντιγηραντικός παράγοντας στη φύση προλαμβάνοντας τις απώλειες μνήμης, αυξάνοντας γενικότερα τη συγκέντρωση την προσοχή και την ψυχοσωματική ενέργεια και προστατεύοντας από διάφορες εξαρτήσεις.
 • Θεωρείται πλέον το ισχυρότερο γνωστό super food.

  ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ - ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

  To Klamin δεν έχει γνωστές παρενέργειες.
  Το klamin δεν προκαλεί εθισμό, ενώ η δράση του σαν συμπλήρωμα διατροφής είναι πλήρως αναστρέψιμη.
  Όπως όλα τα συμπληρώματα διατροφής δεν χορηγείται σε παιδιά και εγκύους, ενώ η χρήση του δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.
  Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυες, θηλάζουσες,
  βρίσκεστε κάτω από φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
  Το προϊόν είναι εκχύλισμα από φύκη του γλυκού νερού και δεν περιέχει ιώδιο και βαρέα μέταλλα.
  ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
  Η προτεινόμενη δοσολογία του Klamin είναι ένα ml (1ml), 2-3 φορές την ημέρα, κοντά στο φαγητό, ή με τη σύγχρονη λήψη φαγητού.
  Ρίξτε 1ml του προϊόντος σε λίγο νερό και πιές τε το, ή ρίξτε το απευθείας κάτω από τη γλώσσα και αφήστε το για 20-30 δευτερόλεπτα για πιο γρήγορη απορρόφηση και στη συνέχεια πιές τε το με λίγο νερό. Στην περίπτωση που το ρίχνετε κάτω από τη γλώσσα, προσέξτε να μην έρχεται σε επαφή ο δοσομετρητής (σταγονόμετρο) με το βλεννογόνο του στόματος.
  Μπορείτε να λαμβάνεται το Klamin όσο και όποτε θέλετε, ακόμα και μία φορά όποτε νομίζετε ότι το χρειάζεστε, αρκεί να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.
  ΠΡΟΣΟΧΗ
  Όταν το προϊόν ανοιχθεί, μετά θέλει ψυγείο.
  Πριν από κάθε χρήση, ανακινείστε καλά το μπουκάλι. Το προϊόν είναι φυτικό εκχύλισμα και είναι φυσικό να κατακάθεται.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας:Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή            Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:
Κάντε μια ερώτηση

Το Όνομα σας:
Το Email σας:


Η ερώτησή σας:Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: